Kwaliteitsbeleid
Kwaliteitsbeleid

Beauty by Kitty is  gevestigd in het gezellige centrum van  Wateringen in het Westland. Tussen Rijswijk en Den-Haag. Hier kom je niet alleen voor de verzorging van je huid, maar ook om even tot rust te komen. Verder zijn we ook gecertificeerd PowerSlim centrum , afvallen in Wateringen is dus ook mogelijk ,op een veilige manier.

De belangrijkste uitgangspunten in de salon zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht. Kwaliteit is terug te vinden in de keuze van de producten die worden gebruikt en geadviseerd. 

Bij Beauty by Kitty werken alleen gediplomeerde schoonheidsspecialistes, gespecialiseerd in diverse huidtherapie├źn, masseuses en pedicures .

Er wordt in de salon gebruikt gemaakt van nieuwe apparatuur en de nieuwste technieken op het gebied van schoonheids, anti-Aging en verzorgende behandelingen. Waaronder: Bdr ,Meso electro poratie, micro derma brasie,  tele-away, ultra sound en  hoog frequent.  Ook zijn wij 1 van de 500 salons in Nederland die met Bdr werken. Het paradepaardje onder de huidverbetering.

Huidverbetering/verjonging ,waaronder de fruitzuren van Longipeel, littekens verfraaien/verwijderen.

Ook is er een samenwerking met een cosmetisch arts. Hij komt regelmatig naar de salon .

Voor overbeharing, kalknagels en zware acne, komt er een huidtherapeut langs met de nieuwste apparatuur. Ook met vergoeding via de zorg verzekeraar.

De laatste technieken voor Permanente make-up .

BEAUTY BY KITTY heeft  een GGD goedkeuring. Dat betekend dat er schoon en veilig gewerkt wordt in de salon.

Verder is er een "skin fitness program" te volgen voor de optimale huidverbetering.

Zelfs voor de beginnende puber is er een half uurs behandeling. 

Er is keus uit verschillende gezichtsmassages. Facelift contourmassage en bindweefselmassage.

Ook zijn we een professionele wax salon en werken alleen met ervaren waxers. Zodat er snel en hygi├źnisch gewerkt wordt. Er wordt gebruik gemaakt van de Lyconwaxen , de beste. Je kunt bij ons dus ook terecht voor "the Brazilian".

De  kennis wordt op peil gehouden via cursussen, werkdagen en vakcongressen. Bij de introductie van elke nieuwe productlijn en behandeling van Salon Beauty by Kitty horen vakopleidingen die ervoor zorgen dat het maximale resultaat wordt bereikt..