Fruitzuur behandeling
Fruitzuur behandeling

Dit is de ideale behandeling tegen pigmentvlekken. Inclusief ampul en ultrasone radio frequentie.

Deze maand als combinatiebehandeling met microdermabrasie hoge korting.

  • Acne littekens
  • vette huid met neiging tot acne
  • vale en slechte doorbloeding
  • pigment en ouderdomsvlekken
  • fijne lijntjes en rimpels

----------------------------------------------------

De peelingen zijn ontwikkeld door een team van internationale dermatologische laserspecialisten,wetenschappers van de huid en dermato-cosmetische chemici.

Salycylzuur peeling
Salicylzuur is een natuurlijk zuur dat de in de lage concentratie van 5% of 10% de stratum corneum (hoornlaag) verweekt en dode huidcellen en talg oplost en daarnaast huidvernieuwing stimuleert. Salicylzuur heeft bovendien ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. De fruizuren van Longipeel zijn sterker dan andere fruitzuren ,die soms wel tot 70 % kunnen oplopen.

Behandelmogelijkheden: diepgaande reiniging bij niet-actieve  acne,  verminderen van fijne lijntjes & lichte pigmentvlekken en verbeteren van een slechte huidstructuur.


Een milde fruitzuurbehandeling die er voor zorgt dat je je gezonde teint en uitstraling weer terug krijgt. De bovenste huidlagen zijn vaak droog en verminderen de uitstraling van het gezicht, waardoor er een doffe en vale uitstraling ontstaat.

 Door deze 'peelende' behandeling toe te passen is het mogelijk de doffe cellen met zachtheid te verwijderen en de uitstraling van de nieuwe cellen te voorschijn te halen. Hierdoor kan de huid weer ademen, verdwijnen pigmentvlekken en zal je gezicht jeugdiger en stralender zijn.

 Na deze uniek behandeling wordt de huid weer gevoed en tot rust gebracht met  een ampul en de ultrasone radio frequentie.

Deze fruitzuren zijn ook te gebruiken om ouderdoms/pigmentvlekken op de handen te verwijderen.

In combi met microdermabrasie de behandeling voor huidverbetering

....Kijk voor de combi korting....

Deze maand in combi met microdermabrasie:

geen € 166,00 maar € 99,00